V Praze se dnes otevře čtvrtá franchisová restaurace The Pub

Středa
22.09.2010
Restaurace bez výčepního se osvědčily. Originalita nápadu The PUB spočívá v tom, že hosté si v pivních barech zcela sami čepují pivo.
 

Franšízový koncept The PUB se rozjíždí velmi progresivně. Za poměrně krátkou dobu se podařilo otevřít již 11 provozoven, z toho 9 franšízových. Namířeno mají i do zahraniční.

Jen v Praze je to již čtvrtá restaurace tohoto franšízového řetězce. Slavnostně se otevře právě dnes nedaleko Dejvického náměstí tzv. „Kulaťáku“.

V restaurace je možné najednou posadit až 130 osob, další místa jsou u baru. Součástí je nekuřácký salonek pro 60 osob. Jídelní lístek kopíruje solidní nabídku řetězce, od pondělí do pátku nabízí cenově výhodné polední menu.

„The PUB Jukebox, náš nový produkt, umožní zákazníkům z dotykových panelů na stolech objednávat oblíbené písničky z velmi široké databáze. Je to nová vychytávka, kterou si zákazníci velmi rychle oblíbili,“ říká spolumajitel firmy Martin Šampalík.

The PUB je „vymazlená“ hospoda a ideální místo na rodinnou oslavu i firemní párty. Originalita nápadu The PUB spočívá v tom, že hosté si v pivních barech zcela sami čepují pivo (v tomto případě Pilsner Urquell) přímo na stole, kde jsou umístěna výčepní zařízení. Díky nejmodernější technologii tak koncept přináší zákazníkům zcela nevšední zážitek, zábavu a nové způsoby komunikace spočívající v propojení provozoven, pivních hrách na velkoplošných projekcích a dalších multimediálních formách zábavy.

Podrobnosti k franšízovému systému najdete v našem Katalogu franšíz.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

1 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Myslíte si, že je na českém trhu ještě potenciál pro další nové franchisy z oboru fast food řetězců?

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014