UGO se přidalo ke Kofole

UGO provozuje své bary v Praze, Plzni, Mladé Boleslavi, Zlíně a Ostravě. Na Slovensku je lze najít v Bratislavě a Košicích.
Úterý
12.03.2013
Kofola koupila podíl v UGO juice barech. Spolu s tím vytvořila nové portfolio čerstvých šťáv UGO.
 

Síť juice barů UGO má nového strategického partnera. Většinový 75% podíl od ní koupil tuzemský výrobce nealkoholických nápojů Kofola, který získal také bary v Česku a na Slovensku. Minoritní podíl zůstává u zakladatele Marka Farníka. Cenu transakce obě strany neuvedly. S tím také Kofola zahájila prodej nového portfolia čerstvých džusů UGO z ovoce a zeleniny, které na trh dodává v plastových lahvičkách.

Kofola se do prodeje čerstvých džusů rozhodla po roce příprav. „Myšlenka, že většina Čechů a Slováků nezná chuť a barvu čerstvé zeleniny a ovoce, stála na začátku budování naší nové značky čerstvých nápojů UGO. Ta nyní patří ke Kofole a otevírá úplně novou kategorii nápojů,“ říká její generální ředitel a majitel Jannis Samaras. Nápoje jsou nyní nabízeny v obchodech Paul a Country Life v Praze. Kofola plánuje jejich větší rozšíření ať už v obchodech, tak i na barech.

UGO si od vstupu nového partnera slibuje další výraznější posilování budoucího vývoje společnosti UGO na trhu ovocných a zeleninových šťáv. Nyní UGO provozuje 15 fresh barů, z toho 11 ve formě franchisy. Kofola i UGO chtějí nadále otevírat další bary, a to jak vlastní, tak také formou franchisy. O ty zaznamenává UGO dlouhodobý zájem. Aktuálně také nabízí možnosti franchisingové spolupráce v Praze, Mladé Boleslavi, Olomouci, Ostravě a okolí. Posledním realizovaným projektem se stal UGO juice bar v Auparku v Košicích, kde byl zahájen provoz 6. března 2013.

Šťávy UGO jsou dodávány v lahvičkách, které jsou ošetřeny tzv. paskalizací, což je ošetření pouze vysokým tlakem. Díky tomu vydrží šťáva při uchování čerstvá až 3 týdny. Na každou 200 mililitrovou lahvičku zpracuje Kofola zhruba půl kila ovoce a zeleniny.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

1 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Myslíte si, že je na českém trhu ještě potenciál pro další nové franchisy z oboru fast food řetězců?

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014