Lídr trhu / Značka Semilac patří do skupiny Nesperta sp. oo, která je vedoucí společností na trhu s nehtovými výrobky a předním dodavatelem nehtové kosmetiky pro spotřebitele a profesionální nehtové salony v Polsku a ve světě.
pondělí
21.01.2019
Láká vás podnikání v oblasti prodeje nehtové kosmetiky? Šanci vstoupit do tohoto byznysu nyní nabízí franšízová síť Semilac.
 

Původem polská značka Semilac, která zákazníkům nabízí široký sortiment produktů pro manikúru, chce na tuzemském trhu najít franšízanty, díky nimž by rozšířila své výrobky do všech regionů Česka. Zájemcům o franšízu nabízí hned tři možnosti spolupráce. „Uchazeči o licenci si mohou vybrat, zda chtějí svůj byznys s naší podporou realizovat v rámci prodejních ostrůvků v obchodních centrech, otevřít si vlastní monobrandový obchod nebo rovnou Semilac Akademii. Od zvoleného typu se pak odvíjí výše investice, na kterou se musí připravit budoucí franšízant připravit,“ říká franšízová manažerka pro rozvoj sítě Semilac Paulina Patelka.

Semilac Akademie jsou školicí a vzdělávací střediska, v nichž se prostřednictvím nejrůznějších kurzů a workshopů školí odborníci i ti, co teprve stojí na začátku svého dobrodružství s nehtovým stylingem. V současné době se vzdělávací centra nacházejí v Poznani, Varšavě, Kielce, Katovicích, Štětíně i v německém Berlíně. Jedno najdeme i na řeckém trhu. Otevření další akademie se připravuje ve Španělsku.

Na domácím trhu má značka více jak 110 obchodních míst provozovaných franšízovými partnery. Najdeme mezi nimi všechny typy provozoven, o kterých byla řeč výše. Aktivní je však Semilac i na globálním trhu. Zákazníci její výrobky najdou v 33 zemích světa, a to i mimo Evropu, například v Austrálii, Izraeli, Maroku nebo ve Spojených státech amerických. Zajímavostí je, že veškeré produkty, které má v nabídce, jsou vyráběné přímo v Polsku nedaleko Poznaně.

Počáteční investice do otevření pobočky Semilac činí zhruba 630 tisíc korun. Co se týče prostor, které jsou pro zřízení provozovny třeba, je nutné najít takový o velikosti 10 až 100 m2 dle zvoleného typu. A jak Paulina Patelka dodává, za vynaloženou investici získá franšízant kompletní know-how k úspěšnému provozování obchodního místa Semilac. Díky dodržování provozního manuálu tak může franšízant již po několika měsících podnikání dosáhnout bodu zlomu. Vedení značky z pozice franšízora aktivně pomáhá s výběrem vyhovující lokality, stejně jako při jednáních s pronajímateli. Podílí se i na podpisu nájemní smlouvy.

Vzhledem k tomu, že firma klade velký důraz na poskytovanou kvalitu služeb ve všech svých obchodech, garantuje franšízovému partnerovi odborné školení jeho zaměstnanců. A to nejen na samém počátku spolupráce, ale i během ní. Poradí jim i s jejich výběrem. Jako franšízor poskytuje svým franšízantům mimo jiné také pomoc s návrhem ochodu a uspořádáním prodejního ostrůvku. 


Úspěch díky propagaci / Marketingovou podporu poskytuje Semilac svým franšízantům zdarma. Mimo zajištění propagačních a marketingových materiálů školí franšízové partnery i v jejich aktivitách na sociálních sítích.

Populární na fóru