Necelý rok / Franšízant sítě Eazi-Apps může návrat své vstupní investice očekávat dle vedení konceptu v horizontu jednotek měsíců. Vše však závisí na jeho šikovnosti a aktivním přístupu v oblasti oslovování zákazníků.
Středa
25.09.2019
Mít při podnikání v IT oboru na dosah pomocnou roku představuje výhodu. Proto vedení sítě Eazi-Apps svým franšízantům pomáhá s oslovováním zákazníků i plněním jejich přání.
 

Obchodní duch a vize, vlastnosti, které by měli mít ideální zájemci o franšízové licence této sítě, která působí ve zhruba 25 zemích světa. Podle Jána Pazderaka z oddělení technických služeb a podpory zákazníků Eazi-Apps není třeba, aby měli budoucí franšízanti nějaké větší zkušenosti s působením v IT oblasti. „Technická část projektu je u nás jednoduchá a dá se naučit bez problémů. Základem je tedy daný produkt, vytvořenou aplikaci umět nabídnout a prodat. A to je právě úkol franšízanta," upřesňuje Ján Pazderak.

A čím se Eazi-Apps zabývá? Koncoví zákazníky jsou zejména firmy a podnikatelé, kterým prostřednictvím speciálních aplikací pomáhá zvyšovat jejich obchodní obrat a také zisky. Franšízanti sítě jsou schopni nabídnout a také následně nastavit vše na míru klienta, podle branže, ve které podniká. Využití aplikace najdou například v gastronomii, obchodu s realitami, či u dalších obchodníků nebo poskytovatelů služeb. Systém se specializuje také na všemožné pokročilé věrnostní programy, umí zajistit individuální komunikaci se zákazníky a cílovou skupinou, umožnit svým zákazníkům například snadno najít směr trasy skrze GPS, nebo dokonce naplnit restauraci pomocí integrované tabulkové rezervace.

Rozjezd podnikání pod hlavičkou je poměrně rychlý. Po podepsání smlouvy absolvuje budou partner Eazi-Apps školení, na kterém se dozví veškeré podrobnosti o fungování sítě a celé spolupráci. Hned po zaškolení a seznámení se s celým konceptem může franšízant zahájit své vlastní podnikání. „Výsledky franšízantů jsou závislé na šikovnosti franšízantů. Neměli by být však překvapeni, když první prodeje přijdou opravdu rychle, což umožní brzkou návratnost investice. Důvodem je fakt, že produkt, který franšízant zákazníkům nabízí, je pro ně zajímavý, moderní, a navíc za příznivou cenu. Stačí být tedy jen aktivní a zákazníky oslovovat,“ doplňuje Ján Pazderak.

Při vstupu do franšízové sítě Eazi-Apps je třeba počítat se základním jednorázovým poplatkem ve výši 230 tisíc Kč bez DPH. Franšízant sítě získá mimo kompletního know-how, jak podnikat pod touto značkou, také telefonickou a emailovou podporu, díky čemuž se může na vedení obrátit nejen v případě jakýchkoli technických problémů, ale také při řešení otázek týkajících se nastavování aplikací, grafiky, prodeje školení nebo publikace aplikací.


Velká města / Společnost Latz Trade, která za značkou Eazi-Apps u nás stojí, působí jak v Česku, tak i na Slovensku. V současné době je jejím cílem budovat větší známost značky a také síť partnerů. Ty hledá například ve městech jako je Praha, Bratislava nebo Košice.