Obchodní snídaně, která vám přinese nové klienty

Business for breakfast koncept funguje na budování kvalitních obchodních vztahů
pondělí
26.04.2010
Business for Breakfast je zajímavý projekt nejen pro franšízanty
 

Franšíza, kterou vám představujeme dnes je modelem pro ty, kteří dosud poskytovali svoje kontakty zcela nezištně, nyní je tady způsob, jak je konečně zhodnotit.

Z pohledu potencionálního klienta jde o velkou příležitost, jak si rozšířit svoje obchodní kontakty a vylepšit obchodní vztahy.

První trochu nestandardní záležitostí je, že snídaně začíná v sedm hodin ráno a končí v půl deváté, nenaruší tak časově pracovní den. Vystoupíte ovšem ze své konformní zóny a začnete trochu jinak přemýšlet, otevřou se vám nové kontakty i možnosti.

Výhodou tohoto setkání je, že si navýšíte svůj byznys na základě referencí, budete se všemi představeni, vytvoříte si nové kontakty, hovoříte vždy s těmi, kdo mají rozhodovací pravomoce, bez nutnosti podrobení se důkladnému prověření osobní asistentkou nebo recepční, bez sjednání schůzky, hovoříte s více lidmi najednou, šetříte čas. Máte přístup k profesionálům a odborníkům z jiných oblastí a přístup k cenově výhodným produktům a službám poskytnutých na základě dobrých vztahů a kontaktů. Vytvoříte vzájemně skupinu, která si může pomáhat, vytvářet propojené podnikání, ovlivňovat život ve městě.

Tento způsob podnikání je v ČR zatím novinkou, ze staré dobré Anglie ho přivezla paní Kamila Zárychtová, kde výborně funguje již devět let. V České republice jsou vytvořeny první kluby, do kterých neustále přibývají noví členové.

Koncept funguje na budování kvalitních obchodních vztahů, jejichž základními pilíři jsou hodnoty POZNAT, POROZUMĚT A DŮVĚŘOVAT, raději než lov na nekonečné množství kontaktů, které z dlouhodobého hlediska ubírají spíše sil, než přinášejí kýžený výsledek.

Pro první rozhodování doporučujeme vzít 200 Kč na své občerstvení a spoustu vizitek a vyzkoušet si, jak to funguje v praxi. To je rada pro všechny podnikatele, nejen zájemce o franšízu. Business for Breakfast, tak se tento franšízový koncept jmenuje, pak franšízantovi nabídne kompletní servis, návod, školení, web i dohled, aby mohl začít „snídat“ ve svém městě.

Více informací o celém systému naleznete v Katalogu franšíz.