Móda z Německa pro pány i dámy

Rozhoduje místo a velikost / Investice do otevření obchodu Camp David & Soccx se pohybuje od 250 tisíc do 5 milionů Kč. Konečná výše závisí na zvoleném konceptu spolupráce, velikosti a umístění prodejny. To je ideální v hlavních nákupních zónách měst či v obchodních centrech.
Středa
27.03.2019
Láká vás podnikání v módní branži a hledáte neokoukané značky, se kterými byste svůj byznys spojili? Co třeba Camp David & Soccx? Jsou novinkou v Katalogu franšíz.
 

Německá společnost Clinton Grosshandels, která za značkami pánského oblečení Camp David a dámské módy Soccx stojí, má s franšízovým rozvojem své sítě dlouholeté zkušenosti. Využívá ho totiž již 20 let jako ideální způsob pro dosažení růstu značky. Také díky franšízantům se jí podařilo po celém světě vybudovat síť zhruba 1600 obchodů, kde je oblečení těchto brandů k dostání. S franšízou chce nyní začít i u nás.

V současnosti v Česku najdeme 7 poboček těchto značek, z čehož 2 jsou provozovány franšízovými partnery. „Primárně cílíme na města s minimálně 50 tisíci obyvateli. Úspěšné obchody však máme i v těch menších, jako jsou například Říčany či Mělník,“ říká obchodní ředitel Camp David & Soccx Petr Velvarský s tím, že zaměřit se momentálně chtějí na nalezení franšízantů například v Hradci Králové, Brně, Olomouci nebo Plzni.

Na uchazeče o franšízové licence nemám jejich poskytovatel žádné zvláštní požadavky. Měl by to být člověk, který má chuť pracovat s módou a s lidmi. Jak Petr Velvarský vysvětluje, franšíza je vhodná jak pro ty, co chtějí aktivně působit na své pobočce, tak i pro klasické investory. „Naše zboží dodáváme i do multibrandových obchodů našich partnerů. Nově také zavádím tzv. operativní koncept, kdy obchod financujeme my a s jeho provozovatelem se dělíme o zisk,“ doplňuje Velvarský.

Značky CAMP DAVID a SOCCX symbolizují sebevědomý, dokonalý styl a pozitivní pohled na život, je to vášeň k módě, partnerství, autentičnost a láska k detailu. Pánský brand oblečení CAMP DAVID představuje 5 tematických linií – Blue, Green, Red, White a také Black - linie premium class. Každá z nich má své vlastní zaměření a představuje odlišný styl. Dámská kolekce SOCCX symbolizuje jistotu a individualitu. Nová kolekce oblečení je představena 3 liniemi – Stories, Spirit a Moments.


Prostor pro úspěch / „S rozvojem konceptu na českém trhu jsme teprve na začátku. Vidíme zde však obrovský potenciál,“ říká Petr Velvarský, obchodní ředitel Camp David & Soccx.