Nová kavárna i s obchodem
Přestože působí po celém Česku, Plzeň zůstává pro kavárny CrossCafe stěžejní. Právě odtud totiž celá síť pochází, a právě tady má dodnes nejvíce poboček. V současné době jich je již zmiňovaných osm.
Poslední otevřená plzeňská kavárna CrossCafe U Práce sídlí v historické budově v centru města, na rohu Klatovské a Americké třídy, v blízkosti památníku Díky, Ameriko!, který připomíná osvobození Plzně americkou armádou. „Celý koncept CrossCafe vznikl v Plzni, kde jsme také v roce 2007 otevřeli naši první kavárnu. Dnes máme 25 poboček po celém Česku, přesto Plzeň stále vnímáme jako svoje domovské město a rozvoj sítě soustředíme právě sem,“ vysvětluje majitel kavárenské sítě CrossCafe Jan Janák. Důkazem jeho tvrzení je fakt, že během posledních sedmi měsíců zde své místo našly 3 nové kavárny této značky.
S novou plzeňskou pobočkou CrossCafe zároveň představilo i nové menu sezónních dezertů i hlavních jídel na jaro a léto. „Kavárna nabízí i nový koncept Pořádný oběd, v jehož rámci si můžete objednat kombinaci polévky a hlavního jídla za cenu, kterou vám v restauraci už dnes nenabídnou,“ doplňuje ředitel CrossCafe original David Štangler.
CrossCafe U Práce patří ke kavárnám, v nichž zákazníci najdou i koncept nového CrossShopu. „V prodejním koutku je možné koupit výběrové kávy z naší vlastí pražírny, vitamínem C a antioxidanty nabité produkty z citrusu yuzu pro přípravu horkého nápoje nebo domácí limonády, ale také prémiové čokolády, oříšková másla Lucky Alvin a spoustu dalších výrobků,“ popisuje David Štangler. Obchodem se může pyšnit i v polovině dubna otevřená pobočka v Pardubicích.

PŘEČTI ČLÁNKY

CrossCafe přichází s novým konceptem franšízingu. Kavárny buduje ve vlastní režii a nabízí je k odkupu až když jsou ziskové. Franšízant získá klientelu a vyškolený personál.
„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.
Tak nějak by se dal popsat rozvoj franšízové sítě CrossCafe na konci letošního roku. Nové kavárny mají v Plzni i Hradci Králové.
Mít vlastní kavárnu je snem mnoha lidí toužících po podnikání v gastronomii. S franšízou není tento sen nesplnitelný, třeba díky CrossCafe.
Absence zahraničních turistů, studentů i lidí z kanceláří, to vše přimělo franšízový koncept CrossCafe uzavřít všechny pražské kavárny. V regionech se chce rozvíjet dál.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Logistika, přeprava, tisk a marketing na jednom místě. Franšízová síť s touto kombinací uspěla už v 50 zemích světa. Nyní hledá franšízanty také pro český trh.
Poptávka po úklidových, stěhovacích a řemeslných službách je velká. Jak z této situace těžit vysvětlí Jiří Bártík, obchodní manažer mezinárodní franšízové sítě Extra Services.
Stravování v krabičkách se prosadilo v českých domácnostech i kancelářích. Jak na to jde česká franšíza FITeat?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...