Bageterie Boulevard nyní ve všech krajích
Česká společnost Crocodille založená Petrem Cichoněm u nás působí už od roku 1990 a jedná se o největšího výrobce a distributora balených baget a sendvičů ve střední Evropě. Své produkty značka prodává v maloobchodních sítích, včetně benzínek a trafik. Suroviny vyrábí v moderním závodě v Žiželicích nad Cidlinou a dodává je také do vlastních sítí rychlého občerstvení Bageterie Boulevard a 360pizza. Výsledky čistého obratu Bageterie Boulevard dosahují vždy číslo převyšující miliardu korun už od roku 2017. Meziročně od té doby došlo k propadu jen v roce 2020, což souvisí s covidovými lety.
V poslední době Bageterie Boulevard úspěšně rozšiřuje síť o další pobočky. Ke konci roku 2024 otevřeli pobočku v Karlových Varech a tím získali zastoupení ve všech krajích. Dále otevřeli nové franšízy v Praze a posledním počinem je otevření pobočky v Olomouci. Na odpovídající prostory zde Bageteria Boulevard čekala dlouhých osm let. Dalšími cíli na mapě pokrytí je také Ostrava, Zlín a Brno. Celkově nyní síť zahrnuje 63 poboček a rozvíjí se také na Slovensku. Dostávají se tak na třetí místo mezi franšízovými fastfoody co do počtu provozoven. „V letošním roce také plánujeme posílit svoji pozici zejména v travel segmentu s vysokou koncentrací zákazníků, a rozšířením malých jednotek BB expres do okresních měst, sídlišť a office parků,“ představila plány Markéta Krejčíková, ředitelka expanze a franšízingu. Další novinkou je aktuálně probíhající rozšíření do Maďarska, což završilo jejich dlouhodobé snahy o působení v této zemi.
Poskytovatel licence Bageterie Boulevard je otevřen i nové franšízové spolupráci. Zájemci o vlastí provozovnu musí počítat s investicí minimálně dva a půl milionu korun. Dále pak musí počítat s aktivním každodenním zapojením do chodu provozu a ideální je, aby franšízant měl zkušenosti z gastronomického provozu.

PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.
Zájemce o franšízové podnikání v gastronomii by nemělo minout spojení značek Bageterie Boulevard a 360Pizza. Letos začali dokonce konkurovat americkým fastfoodům na dálnicích.
Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.
Síť Bageterie Boulevard se neustále zvětšuje. Nové pobočky najdeme v Praze i v regionech.
Franšíza 360pizza se na našem trhu pomalu rozrůstá. Jaké podmínky musí uchazeči o licenci splnit?
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Finanční skupina Partners loni dosáhla obratu pět miliard korun. Letos se zaměřuje na vyšší dostupnost bankovních služeb růstem počtu poboček Partners Banky.
Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...