Podnikatelská příležitost zaměřena na děti

Čtvrtek
19.08.2010
Orange Elephant hledá master franchisanta pro Českou republiku.
 

Orange Elephant představuje originální franchisový koncept, který se specializuje na produkty pro dětské umění a řemesla. Má komplexně zpracovaný cyklus zavádění výrobků, od výroby až po své vlastní maloobchodní řetězce.

Mezi výrobky TM "Orange Elephant" pro dětskou tvorbu a rozvoj patří oblíbené hlíny a hmoty pro modelování, barvy na textil a sklo, dekorativní ornamenty a barvy na okna, barvy na prsty, akrylové barvy a také speciální olej na oblečení, který pomáhá výtvory na oblečení udržet čisté a stálobarevné.

Vzhledem k vysoké dynamice otevíraných franchisových obchodů v současné době existuje více než 400 obchodů "Orange Elephant" po celém světě. V Rusku je více než 320 úspěšně působích obchodů. Společnost je zastoupena také v zemích jako např. USA, Singapur, Island, Izrael, Slovensko. V nejbližší době plánuje Orange Elephant vstoupit do dalších Evropských zemí, a to Německa a Anglie.

Jedinečnost produktů Orange Elephant spočívá v:

  1. Unikátní vlastnosti materiálů pro tvorbu.
  2. Široký výběr témat. V každé sadě je několik druhů výrobků pro tvorbu, sady jsou kompletní, není nutné cokoliv dalšího dokupovat.
  3. Dítě může tvořit a rozvíjet svou kreativitu. Sady pro vytváření "Orange Elephant" jsou oblíbeným a ideální dárkem pro děti. Jsou poutavé, zábavné a co je nejdůležitější - je to velmi užitečné pro vývoj dítěte.

Produkty jsou zpracovány v souladu s moderními technologiemi a odpovědají požadavkům na kvalitu a bezpečnost. Zboží se úspěšně prodává v Rusku, Evropskách zemích, stejně jako v USA a Kanadě. Všechny výrobky splňují evropskou normu EN71 a ASTM D-4236 USA.

Více informací získáte o master franšíze Orange Elephant získáte v Katalogu franšíz.