Sochor: Důvěra je pro franchisové systémy zásadní

Středa
04.06.2008
Koncept Švejk Restaurant získal nedávno prestižní ocenění v oblasti gastronomie. O důvěře i dalších záměrech hovořil portál FranchsingINFO.cz s šéfem konceptu Švejk Restaurant Radovanem Sochorem
 

Jak důležitá je podle Vás pro franchisové koncepty důvěra?

Důvěra je pro franchisové koncepty zásadní. Buduje se však dlouho a stojí za ní tvrdá, mravenčí a každodenní práce.

Jak těžké je stát se franchisantem Vašeho konceptu?

Přesně to nedovedu posoudit, ale vzhledem k tomu, že otvíráme ročně mezi 4-5 provozovnami, dá se říct, že to není úplně jednoduché. Kandidáti musí splňovat podmínky kvalifikace, finanční stability nebo vhodnosti místa a prostoru. To se vždy splnit nepodaří. Pokud chceme udržet kvalitu, jinou cestu ale nemáme.

Jaké máte letos plány?

Chtěli bychom se opět držet na úrovni 4 až 5 nových provozoven. Před dokončením je nyní nový Švejk Restaurant v Praze na Malé straně. Podepsanou máme již další franchisovou smlouvu na provozovnu v pražských Čakovičkách, nyní se připravuje interiér.


Populární na fóru

Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

this is really very informatinable and good suffestion post i liked it!!!! https://www.spinonholiday.com/places/pondicherry/

3 komentář(e)
posledni 26.12.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

3 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

3 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015