PJ’s Coffee oslaví 40 let

Centrála PJ’s Coffee of New Orleans umožňuje svým licenčním partnerům 3 možnosti spolupráce včetně pojízdného stánku a kiosku.
Čtvrtek
08.02.2018
Kavárenská síť z New Orleans si nadělí k narozeninám 20 franšíz. V ČR hledá americká značka partnera, který otevře 5 kaváren.
 

Značka PJ’s Coffee of New Orleans vznikla v roce 1978 jako originální americký kavárenský koncept, který pro přípravu nápojů používá pouze jedno procento vybraných kávových bobů druhu Arabica. V nabídce mají kavárny PJ’s Coffee na 14 vlastních druhů gurmánské kávy ze Sumatry, Etiopie, Kolumbie, či Papuy-Nové Guiney. Cílem franšízové sítě je pak možnost nabídnout jedinečnou kávu PJ’s Coffee na různých místech světa, novovu cílovou zemí se pro značku po USA stal například VIetnam.

Kavárny mají v nabídce také několik druhů jídel, čerstvé pečené dezerty a pečivo, a snaží se o celkovou podporu udržitelnosti obchodů. Letos oslaví společnost z New Orleans 40 let existence, a připravuje se na další silný růst. Do konce roku má v plánu uvést do provozu minimálně 20 nových poboček, některé z nich by se měly otevřít také v Evropě (Francie) či Malajsii. Další pak v Texasu, Mississippi, Alabamě a Gruzii.

Agresivní růstový cíl a možnost získat licenci pro ČR

"Jako průkopník v kavárenské kultuře se chceme v roce svého 40. výročí zaměřit na rozvoj značky a vstoupit na nové trhy po celém světě. Abychom udrželi krok s neustále se měnícími trendy a požadavky současných pijáků kávy, přizpůsobujeme naše marketingové strategie a připravujeme nový návrh obchodu, abychom podpořili náš agresivní růstový cíl," uvedl prezident PJ’s Coffee Peter Boylan. Kavárny tak dostanou nový moderní design, v němž by měly zůstat zachovány prvky dosavadního klasického stylu PJ’s Coffee. Změnami projde také menu, kde by se měly objevit především nové druhy nápojů.

Pro zájemce o exkluzivní licenci pro Českou republiku platí podmínka najít co možná nejatraktivnější místo. Noví spolupracovníci PJ’s Coffee of New Orleans by si měli být vědomi hodnoty značky a mělo by jít nejlépe o marketingově orientovanou společnost z oblasti gastronomie. Pro získání licence je třeba investice asi dva miliony dolarů na rozvoj a vybudování pobočkové sítě v ČR, podmínkou je otevření alespoň pěti kaváren o velikosti minimálně 150 čtverečních metrů.


Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015