UGO chystá další rozvoj franšízy
Franšízanti „převedených“ provozoven mohou při spolupráci se značkou UGO těžit nejen ze sdíleného know-how, ale také ze zavedených poboček, které již mají své zákazníky. Start podnikání pod známou značkou je tak pro ně o poznání snazší. Na začátku října si franšízanti do své péče převezmou ještě další tři fungující provozovny. Dvě z nich jsou v Praze a třetí na Slovensku. Tím to však končit nemusí. V současné době hledá UGO pro své pobočky franšízanty hned v několika lokalitách, a to především v Brně, Praze, Hradci Králové nebo Ostravě.
„Převzetí zavedených poboček franšízantem je jednou z možností, jak s námi mohou zájemci o licenci začít spolupráci. Pokud nás osloví s tím, že by rádi provozovali buď UGO Freshbar nebo UGO Salaterii, pomůžeme jim se vším, co je třeba,“ říká Lukáš Prauss, Expansion Director společnosti UGO Trade. Další možností, která se nabízí stávajícím majitelům poboček typu UGO Freshbar, je rozšířit své podnikání a přeměnit freshbar na UGO Salaterii.
Více je někdy opravdu více
Důkazem toho, že spolupráce s konceptem UGO se franšízovým partnerům v síti vyplácí je fakt, že hned několik stávajících franšízantů letos navýšilo počet svých poboček. Franšízový partner ze Zlína, Richard Láník, se rozhodl svůj UGO Freshbar přebudovat na UGO Salaterii, což by pro něj mimo jiné mělo znamenat i zvýšení ekonomických výsledků svého podnikání.
Franšízová síť UGO, která vznikla v roce 2006, čítá dnes na 80 poboček, které najdeme jak u nás, tak i u našich východních sousedů. Více než polovinu z nich provozují franšízoví partneři. Celkem 57 provozoven funguje jako koncept UGO Freshbar, 23 je pak UGO Salaterií. Značka UGO nabízí zákazníkům širokou nabídku fresh šťáv, smoothies a dalšího vitrínového sortimentu ve freshbarech a v salateriích navíc silné portfolio salátů, wrapů a teplých jídel.

PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízová síť nabízí zdravější alternativu v oblasti fast foodu už bezmála dvacet let. Na inovacích se aktivně podílí i franšízanti.
S franšízou UGO podniká Václav Vávra v Mladé Boleslavi od roku 2013. Nyní se rozhodl pro změnu. Proč se tak stalo a co na jeho krok říká Lukáš Prauss, manažer rozvoje této sítě?
„Po době covidového „temna“ se opět rozhlížíme po příležitostech pro franšízovou spolupráci," říká Lukáš Prauss, ředitel rozvoje UGO Trade.
Franšízový koncept UGO Freshbarů a UGO Salaterií je připraven dál růst. Důležitou roli v něm sehrají kvalitní franšízanti.
Franšízová značka UGO otevřela svou největší Salaterii. Zákazníci pobočku nové generace najdou v samém centru Prahy.
Nejčtenější

Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici v Praze. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?
Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.
V samotném franchisingu je několik základních pojmů, které by měl znát každý, kdo se o tento způsob podnikání alespoň trochu zajímá.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...