Bagetový byznys jede
Nová pražská pobočka našla své místo v OC Nový Smíchov. Podle vedení konceptu tato strategická lokalita nabízí možnost oslovit až 63 000 zákazníků denně, kteří toto obchodní centrum navštíví. Pomůže i zlepšit pokrytí a rychlejší odbavení objednávek BB Domů, rozvozové služby Bageterie Boulevard. „Okolí Smíchova je strategickou lokalitou, o kterou jsme dlouhodobě usilovali, a jsme rádi, že jsme tímto obsadili všechny významné lokality v širším centru Prahy. Do budoucna se tak můžeme soustředit na přípravu lokalit v částech navazujících na střední město,“ říká Markéta Krejčíková, expanzní manažerka Bageterie Boulevard.
Restaurace na Smíchově není však pro letošek poslední, která by měla své dveře otevřít zákazníkům. Do konce roku chce značka dokončit obsazení moravských krajských měst a otevřít první pobočky v Olomouci a ve Zlíně, a to včetně rozvozové služby BB Domů, která funguje v Praze, Brně, Plzni, Pardubicích, Mladé Boleslavi, Ústí nad Labem, Liberci a Kolíně. Díky tomu značka posílí svou roli největšího původem českého fastfoodového řetězce.
A co bude dál? „Naším cílem je do budoucna expandovat i v menších bývalých okresních městech, jejichž kupní síla v posledních letech významně roste,“ prozrazuje Krejčíková s tím, že plánem Bageterie Boulevard je každoročně otevřít 5 nových poboček. A právě v tom konceptu pomáhají franšízoví partneři, s jejichž využíváním pro expanzi firma začala před cca 12 lety. Praxí v Bageterii Boulevard je, že jí franšízanti provozují více poboček, díky čemuž dosahují vetších zisků než ti, kteří řídí jednu restauraci. I když i takoví v síti jsou. Nové franšízanty Bageterie Boulevard stále hledá, i když je pravda, že řada lokalit je již obsazena kvalitními franšízanty a není tak důvod v nich shánět další. Pro vhodné zájemce však příležitosti stále jsou.
PŘEČTI ČLÁNKY
Zájemce o franšízové podnikání v gastronomii by nemělo minout spojení značek Bageterie Boulevard a 360Pizza. Letos začali dokonce konkurovat americkým fastfoodům na dálnicích.
Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.
Síť Bageterie Boulevard se neustále zvětšuje. Nové pobočky najdeme v Praze i v regionech.
Franšíza 360pizza se na našem trhu pomalu rozrůstá. Jaké podmínky musí uchazeči o licenci splnit?
Bageterie Boulevard se od začátku roku rozrostla o 4 nové restaurace. A v úmyslu má otevírání dalších. Kolik musí franšízant investovat z vlastní kapsy?
Nejčtenější
Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
U solné terapie toto známé rčení skutečně platí. Franšízové Centrum Solné terapie CST ze Slovinska na tom staví úspěšný byznys. Nyní míří i na český trh.
Realitní trh v porovnání Česka, Evropy a Ameriky i metody moderního prodeje nemovitostí přibližuje v rozhovoru Mgr. Tomáš Jelínek, MBA, CEO franšízové společnosti Centrury21.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Subway vidí potenciál na benzinkách
a
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...