Světovým franšízám vládnou džusy

Boos v Česku? / Poptávka po franšízových licencích této značky roste jak na domácím trhu, tak i za jeho hranicemi. Očekává se, že v průběhu letoška posílí své zastoupení i v Evropě prostřednictvím master-franšízantů.
Pátek
11.03.2022
V mezinárodní soutěži Global Franchise Awards 2022 na International Franchise Convention zvítězila australská značka Boost Juice.
 

Franšízová síť juice a smoothiesbarů si z kalifornského San Diega odvezla hned dvě ocenění. A to oborové „Best Food and Drink Franchise“, tak i to absolutní, tedy titul „Global Franchise Champion“. „Máme za sebou pár opravdu náročných let, tato ocenění tak nemohla přijít v lepší dobu. Mnohokrát děkujeme za uznání respektovaných odborníků, díky nimž jsou tyto ceny mnohem šťavnatější,“ reagoval na úspěch Callum Mackay, šéf mezinárodního obchodu společnosti Boost.

Historie značky Boost sahá až na počátek tohoto tisíciletí, kdy Janine Allis s cílem vyplnit mezeru na trhu se zdravým rychlým občerstvením otevřela malou provozovnu v australském více jak milionovém městě Adelaide. O 4 roky později zahájil Boost svou mezinárodní expanzi prostřednictvím master-franšízových licencí. V současné době funguje 600 obchodů nabízejících lahodné nápoje Boost ve 13 zemích po celém světě.

Odměna za úsilí

„Náš úspěch se připravoval 22 let. Od otevření našeho úplně prvního obchodu jsme se zavázali k růstu značky tím, že najdeme skvělé franšízové ​​partnery, kteří sdílejí naši vizi. Upřímně, máme pocit, že právě začínáme,“ říká zakladatelka značky Janine Allis. Provozovny Boost v současné době najdeme kromě domácí Austrálie také v Bruneji, Chile, Estonsku, Indonésii, Lotyšsku, Malajsii, na Novém Zélandu, v Saúdské Arábii, Singapuru, Thajsku, Vietnamu a Spojeném království. Na spadnutí je také otevření prvních poboček ve Spojených arabských emirátech, a díky dohodě se společností Arada Developments.

Ocenění Global Franchise Awards oslavuje nejúspěšnější franšízové značky v mnoha kategoriích. Titul Global Franchise Champion Award pak vyzdvihuje franšízový koncept, který podle odborné poroty udělal nejvíce proto, aby uspěl na mezinárodním poli.


Z Austrálie do celého světa / Dnes najdeme 500 obchodů této značky ve 13 zemích.

Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015