Nová kavárna i s obchodem

Rozjetý byznys / Možnost podnikat pod značkou CrossCafe mají i ti, kteří již podnikají ve zcela jiném oboru. CrossCafe je totiž variabilní forma kavárny, kterou lze přidružit k jiným vhodně doplňujícím se provozům jako jsou např. pekárny, rychlé občerstvení, knihkupectví apod.
Úterý
04.07.2023
Franšíza CrossCafe během prvního půl roku dále expandovala. Mimo jiné otevřela již osmou pobočku v Plzni, jejíž součástí je i koncept CrossShop.
 

Přestože působí po celém Česku, Plzeň zůstává pro kavárny CrossCafe stěžejní. Právě odtud totiž celá síť pochází, a právě tady má dodnes nejvíce poboček. V současné době jich je již zmiňovaných osm.

Poslední otevřená plzeňská kavárna CrossCafe U Práce sídlí v historické budově v centru města, na rohu Klatovské a Americké třídy, v blízkosti památníku Díky, Ameriko!, který připomíná osvobození Plzně americkou armádou. „Celý koncept CrossCafe vznikl v Plzni, kde jsme také v roce 2007 otevřeli naši první kavárnu. Dnes máme 25 poboček po celém Česku, přesto Plzeň stále vnímáme jako svoje domovské město a rozvoj sítě soustředíme právě sem,“ vysvětluje majitel kavárenské sítě CrossCafe Jan Janák. Důkazem jeho tvrzení je fakt, že během posledních sedmi měsíců zde své místo našly 3 nové kavárny této značky.

S novou plzeňskou pobočkou CrossCafe zároveň představilo i nové menu sezónních dezertů i hlavních jídel na jaro a léto. „Kavárna nabízí i nový koncept Pořádný oběd, v jehož rámci si můžete objednat kombinaci polévky a hlavního jídla za cenu, kterou vám v restauraci už dnes nenabídnou,“ doplňuje ředitel CrossCafe original David Štangler.

 CrossCafe U Práce patří ke kavárnám, v nichž zákazníci najdou i koncept nového CrossShopu. V prodejním koutku je možné koupit výběrové kávy z naší vlastí pražírny, vitamínem C a antioxidanty nabité produkty z citrusu yuzu pro přípravu horkého nápoje nebo domácí limonády, ale také prémiové čokolády, oříšková másla Lucky Alvin a spoustu dalších výrobků,“ popisuje David Štangler. Obchodem se může pyšnit i v polovině dubna otevřená pobočka v Pardubicích. 


Nejen krajská města / Kavárny CrossCafe se hodí do měst s alespoň 25 000 obyvateli a na místa s vysokou koncentrací lidí - turistická centra, pěší zóny, nádraží, zastávky MHD, business centra a univerzitní campusy.

Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015