Pizza Mizza již brzy v ČR

Jedna z restaurací Pizza Mizza v Bratislavě, ulici Trhová.
Čtvrtek
06.01.2011
Franšízový řetězec restaurací ze Slovenska plánuje vstoupit na český trh. Českou síť vybuduje na principu franšízingu.
 

Síť restaurací a rychlého občerstvení Pizza Mizza, původem ze Slovenska, plánuje na rok 2012 expanzi na český trh. Současně s tím hledá ve vodách českého byznysu master-franšízanta. Čechům nabídne klasický typ restaurací s posezením a obsluhou.

Svoji první zahraniční restauraci chce otevřít v obchodním centru Aupark v Hradci Králové, následovat by mělo o rok později Brno a v roce 2014 Ostrava. Společnost spolupracuje s developerem Auparků, které budou právě v těchto lokalitách nově postaveny. Jozef Šétaffy, předseda představenstva společnosti GastroNet, která značku Pizza Mizza vlastní a působí jako její franšízová centrála, k tomu vysvětluje: „Pečeme pizzu výhradně v peci na dřevo, developer obchodních center Aupark nám vychází vstříc tím, že již v projektech obchodních centrech jsou naše provozovny zakresleny s komínem.“

Pizza Mizza původně vznikla jako tradiční restaurace s nabídkou italské kuchyně, v současnosti však otevírá zejména restaurace rychlého občerstvení. "Na Slovensku je v současnosti více vhodných příležitostí pro fastfoody než pro restaurace," poznamenal Jozef Šétaffy. Na Slovensku provozuje Pizza Mizza v současnosti 11 restaurací, z nichž 9 je plně v rukou franšízantů. V Bratislavě by měly přibýt další 3 provozovny, dále pak ve městech Senec a Zvolen.

Pro více informací kontaktujte redakci FranchisingINFO.cz.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

1 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Myslíte si, že je na českém trhu ještě potenciál pro další nové franchisy z oboru fast food řetězců?

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014