Podnikání s pravou pizzou
Forty´s Pizza® vznikla před šesti lety v Olomouci. Prví rok působení fungovala výhradně jako rozvážková služba, poté zamířila do centra města s cílem nabídnout nejen rozvoz pizzy zdarma, ale i prodej přes ulici. Dva roky po založení, v září 2007, otevřela druhou pobočku v Prostějově, v těsné blízkosti centra. V roce 2009 byly otevřeny pobočky v Brně a Přerově a rok poté dvě pobočky v Ostravě a jedna v Prostějově.
„Naším cílem je poskytnout zkušenosti formou franchisové spolupráce dalším zájemcům a stát se jedničkou v rozvozu pizzy v České republice. V plánu je, že do konce tohoto roku zprovozníme nejméně dvě pobočky na principu franchising,“ říká Jakub Šlezar, jednatel společnosti Forty´s Pizza, s.r.o., která značku Forty´s Pizza® provozuje.
Jak dále Šlezar uvedl, stávající franchisant v Hradci Králové uvažuje o otevření další pobočky. Pod touto značkou může začít podnikat jak nováček v oboru, tak také majitelé zavedených pizzerií, kteří se chtějí připojit k síťovému podnikání a benefitovat z jeho výhod.
Obchodní partner, který se k síti připojí, zaplatí za licenci 100.000,- Kč. Uspořádání a vybavení provozovny stojí kolem 1 mil. Kč a jeho výše se odvíjí od umístění a vybavení prostoru. Průběžné poplatky se pohybují mezi 7 – 10 % z obratu a smlouva se uzavírá na 5 let.
Podrobnější informace naleznete v Katalogu franchis.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.
Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?
Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.
Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.
„Počty franšíz s vaflemi, palačinkami a lívanci rostou. Nyní cílíme na všechna krajská města“, říkají franšízoři Elvis Osmanović a Dino Pekez.
Nejčtenější
Výživové poradenství franšízy Nutriadapt dává prostor a příležitost i začínajícím podnikatelům. Jak se dá naskočit mezi nejlepší ve svém byznysu už v poměrně mladém věku?
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Jak se daří pobočkám nově otevřené Partners Banky a kde je šance pro nové franšízanty? Odpovídá Jan Brejl, obchodní ředitel finanční skupiny Partners.
TAB Board propojuje majitele a manažery lokálních firem, kteří mezi sebou sdílí zkušenosti. Franšízant Tomáš Petrů pro setkání využívá i netradiční prostředí.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Subway vidí potenciál na benzinkách
a
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...