Poe Poe nabízí pomoc s financováním franšízy

Rychlý start podnikání / Doba, která uplyne od podepsání franšízové smlouvy do otevření bistra Poe Poe, závisí zejména na stavebních úpravách, kterými musí budoucí pobočka projít. Může to tak být měsíc i půl roku.
Středa
05.12.2018
Síť bister Poe Poe oznámila před časem zájem expandovat za hranice. Prioritou pro ni však zůstává rozvoj na domácím trhu.
 

Plán rozšiřování poboček se této české franšíze daří naplňovat. Jen nedávno zahájila provoz nová franšízová pobočka této značky v Holešově ve Zlínském kraji. Bistro se nachází přímo na holešovském náměstí a stalo se jedenáctým v Česku. Tím však Poe Poe s expanzí pro nejbližší dobu nekončí.

Během února by měla své dveře zákazníkům otevřít další provozovna, na jejíž výstavbě se momentálně pracuje. Nacházet se bude v Olomouci. Do toho připravujeme další pobočku v novém obchodním centru ve Vsetíně, které je momentálně ve výstavbě. Otevření této provozovny je naplánováno zhruba za jeden rok,“ prozrazuje Martin Kovářík, spolumajitel společnosti Industriale food, která za konceptem Poe Poe stojí.

A jak je to se zmiňovanou cestou konceptu na zahraniční trhy? „Aktuálně jsme ve fázi přípravy potřebné dokumentace a tvoření týmu lidí, kteří ji budou mít na starosti,“ říká Martin Kovářík. Jak již dříve prozradil, cílem franšízové sítě je expandovat do dalších zemí v rámci Evropské unie. A pomoci jí mají partneři, kteří se stanou majiteli master-franšízových licencí.

Investice do otevření bistra Poe Poe se pohybuje v rozmezí do 2,5 až 5 milionů korun. Její konečná výše se odvíjí od stavu konkrétního prostoru, ve kterém se franšízant rozhodl podnikat. Záleží totiž na velikosti stavebních úprav, které je potřeba ve zvoleném prostoru realizovat. Vzhledem k tomu, že počáteční investice je poměrně vysoká, uvědomuje si poskytovatel licence, že část investice bude franšízant s velkou pravděpodobností financovat s využitím úvěru. A také s tím je franšízor zájemcům o licenci schopný pomoci. Spolupracuje totiž s několika leasingovými společnostmi, které pomáhají franšízantům financovat gastronomické zařízení na nové pobočky. A to je pomoc, kterou v začátku svého podnikání jistě ocení.


Kvalita především / Koncept Poe Poe je založen na produktech vlastní výroby za pomocí nejmodernější fast food technologie. Ruční práce zaměstnanců je minimální, díky čemuž může franšízor zajistit stálou kvalitu produktu, který tak není závislý na lidském faktoru.

Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

1 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Myslíte si, že je na českém trhu ještě potenciál pro další nové franchisy z oboru fast food řetězců?

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014