Poe Poe nabízí pomoc s financováním franšízy

Rychlý start podnikání / Doba, která uplyne od podepsání franšízové smlouvy do otevření bistra Poe Poe, závisí zejména na stavebních úpravách, kterými musí budoucí pobočka projít. Může to tak být měsíc i půl roku.
Středa
05.12.2018
Síť bister Poe Poe oznámila před časem zájem expandovat za hranice. Prioritou pro ni však zůstává rozvoj na domácím trhu.
 

Plán rozšiřování poboček se této české franšíze daří naplňovat. Jen nedávno zahájila provoz nová franšízová pobočka této značky v Holešově ve Zlínském kraji. Bistro se nachází přímo na holešovském náměstí a stalo se jedenáctým v Česku. Tím však Poe Poe s expanzí pro nejbližší dobu nekončí.

Během února by měla své dveře zákazníkům otevřít další provozovna, na jejíž výstavbě se momentálně pracuje. Nacházet se bude v Olomouci. Do toho připravujeme další pobočku v novém obchodním centru ve Vsetíně, které je momentálně ve výstavbě. Otevření této provozovny je naplánováno zhruba za jeden rok,“ prozrazuje Martin Kovářík, spolumajitel společnosti Industriale food, která za konceptem Poe Poe stojí.

A jak je to se zmiňovanou cestou konceptu na zahraniční trhy? „Aktuálně jsme ve fázi přípravy potřebné dokumentace a tvoření týmu lidí, kteří ji budou mít na starosti,“ říká Martin Kovářík. Jak již dříve prozradil, cílem franšízové sítě je expandovat do dalších zemí v rámci Evropské unie. A pomoci jí mají partneři, kteří se stanou majiteli master-franšízových licencí.

Investice do otevření bistra Poe Poe se pohybuje v rozmezí do 2,5 až 5 milionů korun. Její konečná výše se odvíjí od stavu konkrétního prostoru, ve kterém se franšízant rozhodl podnikat. Záleží totiž na velikosti stavebních úprav, které je potřeba ve zvoleném prostoru realizovat. Vzhledem k tomu, že počáteční investice je poměrně vysoká, uvědomuje si poskytovatel licence, že část investice bude franšízant s velkou pravděpodobností financovat s využitím úvěru. A také s tím je franšízor zájemcům o licenci schopný pomoci. Spolupracuje totiž s několika leasingovými společnostmi, které pomáhají franšízantům financovat gastronomické zařízení na nové pobočky. A to je pomoc, kterou v začátku svého podnikání jistě ocení.


Kvalita především / Koncept Poe Poe je založen na produktech vlastní výroby za pomocí nejmodernější fast food technologie. Ruční práce zaměstnanců je minimální, díky čemuž může franšízor zajistit stálou kvalitu produktu, který tak není závislý na lidském faktoru.

Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015