Žena v čele McDonald´s

Rozvoj na dvou trzích / Dosud poslední česká franšízová restaurace McDonald’s zahájila svůj provoz na konci června v Jindřichově Hradci. Tou poslední na Slovensku je zatím ta v Nových Zámkoch, která otevřela dveře zákazníkům na začátku letošního roku.
Čtvrtek
25.08.2022
Novou generální ředitelkou společnosti McDonald’s pro český a slovenský trh se stala Yuliya Badritdinova. Aktuálně tak má na starosti 3 trhy.
 

Nová šéfka českého a slovenského McDonald’s a dosavadní CEO McDonald’s Ukrajina ve funkci 1. srpna nahradila Dana Campa, který na této pozici působil od září loňského roku. Ten přijal pozici Senior Franchising Director ve společnosti McDonald’s USA.

Aktuálně je Yuliya Badritdinova odpovědná za rozvoje tohoto globálního giganta ve třech zemích – na  Ukrajině, v Česku a na Slovensku. Ty jsou v globální síti McDonald’s součástí jedné obchodní jednotky, kterých je v rámci evropského trhu 11. Ve své předchozí vedoucí pozici ve společnosti měla na starosti marketing business analyst, korporátní komunikaci a dále strategické plánování pro celý ukrajinský trh. Součástí McDonald’s Ukrajina je více než 11 let. Ačkoli restaurace McDonald’s zůstávají na Ukrajině zavřené, zaměstnanci, kterých je více jak 10 tisíc, dostávají pravidelný plat a navrch jednorázovou finanční pomoc.

I pod vedením nové generální ředitelky má McDonald´s v Česku a na Slovensku ambici dál růst. Zatím poslední franšízová pobočka zahájila svůj provoz na konci června, a to v jihočeském Jindřichově Hradci. Jejím majitelem je zkušený franšízant Michal Mládek, který před 30 lety nechyběl ani u prvního tuzemského McDonaldu v Praze.

 „Jsem moc rád, že svou v pořadí již 10. pobočku mohu otevřít v Jihočeském kraji, ke kterému mám velmi silné pouto. Naším cílem je, aby se u nás zákazníci cítili příjemně a pohodlně a poskytnout dobré pracovní zázemí s vysokým potenciálem pro budoucí růst pro zaměstnanecký tým,“ říká Mládek. Jedná se o 111. českou pobočku. Na sousedním Slovensku aktuálně funguje 38 restaurací McDonald’s.


Milník překročen / Yuliya Badritdinova je první žena v československé historii McDonald’s, která stanula v čele společnosti.

Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015