Bageterie Boulevard nyní ve všech krajích
Česká společnost Crocodille založená Petrem Cichoněm u nás působí už od roku 1990 a jedná se o největšího výrobce a distributora balených baget a sendvičů ve střední Evropě. Své produkty značka prodává v maloobchodních sítích, včetně benzínek a trafik. Suroviny vyrábí v moderním závodě v Žiželicích nad Cidlinou a dodává je také do vlastních sítí rychlého občerstvení Bageterie Boulevard a 360pizza. Výsledky čistého obratu Bageterie Boulevard dosahují vždy číslo převyšující miliardu korun už od roku 2017. Meziročně od té doby došlo k propadu jen v roce 2020, což souvisí s covidovými lety.
V poslední době Bageterie Boulevard úspěšně rozšiřuje síť o další pobočky. Ke konci roku 2024 otevřeli pobočku v Karlových Varech a tím získali zastoupení ve všech krajích. Dále otevřeli nové franšízy v Praze a posledním počinem je otevření pobočky v Olomouci. Na odpovídající prostory zde Bageteria Boulevard čekala dlouhých osm let. Dalšími cíli na mapě pokrytí je také Ostrava, Zlín a Brno. Celkově nyní síť zahrnuje 63 poboček a rozvíjí se také na Slovensku. Dostávají se tak na třetí místo mezi franšízovými fastfoody co do počtu provozoven. „V letošním roce také plánujeme posílit svoji pozici zejména v travel segmentu s vysokou koncentrací zákazníků, a rozšířením malých jednotek BB expres do okresních měst, sídlišť a office parků,“ představila plány Markéta Krejčíková, ředitelka expanze a franšízingu. Další novinkou je aktuálně probíhající rozšíření do Maďarska, což završilo jejich dlouhodobé snahy o působení v této zemi.
Poskytovatel licence Bageterie Boulevard je otevřen i nové franšízové spolupráci. Zájemci o vlastí provozovnu musí počítat s investicí minimálně dva a půl milionu korun. Dále pak musí počítat s aktivním každodenním zapojením do chodu provozu a ideální je, aby franšízant měl zkušenosti z gastronomického provozu.

PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízy s „jídlem do ruky“ musí rychle reagovat na zákaznické trendy. Ty nám přiblíží manažerka pro rozvoj franšízové sítě Bageterie Boulevard a 360Pizza Markéta Krejčíková.
Zájemce o franšízové podnikání v gastronomii by nemělo minout spojení značek Bageterie Boulevard a 360Pizza. Letos začali dokonce konkurovat americkým fastfoodům na dálnicích.
Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.
Síť Bageterie Boulevard se neustále zvětšuje. Nové pobočky najdeme v Praze i v regionech.
Franšíza 360pizza se na našem trhu pomalu rozrůstá. Jaké podmínky musí uchazeči o licenci splnit?
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
V nejbližších třech letech franšízová síť chystá rebranding na 1000 čerpacích stanicích v 7 zemích, včetně Česka.
„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...