Byznys z Česka s chutí Itálie

Obsluha na dotek / Restaurace 360Pizza umožňují objednávky prostřednictvím samoobslužných kiosků bez nutnosti komunikovat s obsluhou. Pizzu si zákazníci mohou sestavit podle chuti a za 360 vteřin je hotová.
Středa
27.04.2022
Franšíza 360pizza se na našem trhu pomalu rozrůstá. Jaké podmínky musí uchazeči o licenci splnit?
 

Pod značkou 360pizza, za kterou stojí česká společnost potravinářská Crocodille, u nás v současné době fungují 4 restaurace. Všechny zákazníci najdou v Praze, a to v Dejvicích, Karlíně a v obchodních centrech Nový Smíchov a Spektrum Čestlice. Ambicí poskytovatele licence je však rozšířit pizzerie, kde si zákazník může svou pizzu sestavit podle chuti a za 6 minut (tedy 360 vteřin) si ji vychutnat, do všech koutů České republiky.

S pobočkami míří 360pizza nejen do velkých měst. Své místo mohou najít i v menších bývalých okresních městech, jejichž kupní síla neustále roste. Právě v nich mohou svou budoucnost s brandem 360pizza spojit zejména franšízanti. Ti ve svých pobočkách mohou nabízet také službu rozvozu. To se zejména v uplynulých dvou letech, kdy byl provoz restaurací kvůli pandemii omezen, ukázalo jako velká výhody, díky níž mohly restaurace dále fungovat. Podíl služby 360 Delivery na obratu provozoven tak by v tomto období opravdu vysoký.

Zkušenosti k nezaplacení

Počáteční investice, která na zájemce o licenci 360pizza čeká, začíná na 3 milionech Kč. Její konečná výše se odvíjí od lokality pobočky a očekávaného obratu provozovny, s čímž souvisí i požadavky na technologické vybavení. Po podpisu franšízové smlouvy získá franšízant od franšízora možnost užívat vhodný prostor, který bude vybaven na klíč, kromě jiného také získá potřebné know-how a pomoc při zaškolení personálu pro otevření jednotky. Samozřejmostí je předání manuálů, jehož dodržování umožní franšízantovi zajistit bezproblémové fungování jeho pobočky.

Velkou výhodou pro franšízanty může být také fakt, že poskytovatel licence má velké zkušenosti se zásobováním poboček a provozováním franšízové sítě. Společnost Crocodille ČR totiž stojí nejen za konceptem 360 Pizza, ale do jejího portfolia patří také Bageterie Boulevard. Ty u nás fungují od roku 2003, kdy byla v Praze v Dejvicích otevřena první provozovna. Od té doby se rozrostla nejen u nás, ale vyrazila také za hranice – na Slovensko, do Německa a také do Dubaje.


Inovace jako klíč / Rozvíjet byznys franšízovým partnerům pomáhá také rozšiřování nabídky, na kterém tým 360pizza neustále pracuje.

Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015