gastronomie

gastronomie | 12.05.2025

Podnikání v kuchyni bez restaurace

Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.

Franšízy v oblasti gastronomie nejsou ničím novým. Přesto je koncept Hey Foods v mnoha ohledech od provozování tradiční restaurace dost odlišný.

gastronomie | 07.04.2025

Hlad nepočká!

„Nyní se zaměřujeme na bistro, kde chceme pizzy odbavovat do 7 minut,“ říká zakladatel franšízové sítě Vosíme.cz Richard Halmazňa.

gastronomie | 24.03.2025

Stánky s nabídkou kvalitní restaurace

Špagetka je franšíza s čerstvými těstovinami, kávou a zmrzlinou. Má originální receptury i způsob lokace trucků. Jak tento koncept funguje v praxi?

gastronomie | 17.03.2025

Příležitost pro nové franšízanty

CrossCafe přichází s novým konceptem franšízingu. Kavárny buduje ve vlastní režii a nabízí je k odkupu až když jsou ziskové. Franšízant získá klientelu a vyškolený personál.

gastronomie | 10.02.2025

McDonald’s inovuje a expanduje

Světová franšízová síť do roku 2025 vstupuje s technologickými novinkami a pokračuje v růstu sítě.

gastronomie | 10.02.2025

Do nové sezóny s lepšími stroji

Tak trochu jiná točená je franšízová síť s kompletním vybavením pro točenou zmrzlinu. Plány pro blížící se sezónu prozradila Markéty Fréharová, manažerka pro rozvoj franšíz.

gastronomie | 20.01.2025

Fruitisimo roste se svými franšízanty

Evropská síť provozoven zdravé varianty fast foodu Fruitisimo vznikla v České republice. Jejich růstu pomáhá i vzájemné sdílení zkušeností jednotlivých franšízantů.

gastronomie | 23.12.2024

Lviv Croissant rozhodily sítě

Na Českém trhu se objevila nová ukrajinská franšíza se zajímavým konceptem fast foodu. Co může nabídnout v silně konkurenčním prostředí gastronomie?

gastronomie | 16.12.2024

Nápad u piva, který vyšel

Franšízant Honza Stopek vede dvě úspěšné pobočky s pizzou Vosíme. Na počátku stála debata u piva na téma vlastní podnikání.

gastronomie | 02.12.2024

Trdelníky dobývají Ameriku

Franšíza Trdlokafe s oblíbenou kombinací trdelníku a výběrové kávy roste v mezinárodním měřítku i v rámci České republiky. Koncept přilákal i investory z Venture Clubu.

gastronomie | 26.11.2024

Choco Bossem se stanete rychle

Franšízová síť s čerstvým ovocem v pravé belgické čokoládě Choco Boss nabízí zajímavý nápad na podnikání s příznivými vstupními investicemi.

gastronomie | 07.10.2024

Z asistentky ředitelkou díky franšíze

Lucie Remer letos získala v soutěži Ocenění českých podnikatelek cenu za nejzajímavější franšízu Refresh Bistro. Jak budovala svůj karierní postup?

gastronomie | 16.09.2024

Sladká příležitost k podnikání

Slovenské franšízové síti La Donuteria se v posledním roce daří prosadit především v zahraničí. Čím oslovuje nové franšízanty?

gastronomie | 19.08.2024

Úspěch v byznyse se zmrzlinou

Jak se odlišit nabídkou v zemi, kde točená zmrzlina sídlí na každém rohu? Tak trochu jiná točená je franšízová síť, která na to má odpověď.

gastronomie | 12.08.2024

McDonald’s posiluje pozice v regionu

McDonald´s jde zákazníkům blíž i do menších měst a rádi by našli nové franšízanty. Čím chtějí aktuálně zákazníky oslovit?

gastronomie | 17.06.2024

Trh se ubírá ke zdravější stravě

O současném trendu v rychlém občerstvení jsme si povídali s provozním ředitelem největší franšízové sítě školních bister ReFresh Bistro Filipem Caltou.

gastronomie | 03.06.2024

Velká ryba ve franšízové síti

Fish & Chips značky Harry Ramsden´s mají za sebou desítky let zkušeností s gastronomií i franšízingem. V Česku jsou na startu.

gastronomie | 27.05.2024

UGO dá na názor franšízantů

Franšízová síť nabízí zdravější alternativu v oblasti fast foodu už bezmála dvacet let. Na inovacích se aktivně podílí i franšízanti.

gastronomie | 20.05.2024

Retro byznys v gastronomii

Nostalgie za socialistickou érou lidi baví nejen v kinematografii a designu, ale také v jídle a pití. Jak z toho udělat úspěšný franšízový model objevilo polské Ministerstvo sledě a vodky.

2
3
4
5
další  
posledni