aktuality

gastronomie | 08.07.2019

Abychom uspěli, musíme jít s dobou

Podporuji to, co vnímám, že je dobré, kvalitní a regionální, prozradila část své strategie Pavla Polišenská, majitelka Ice Café, která se stala jednou z vítězek OCP.

z domova | 08.07.2019

S konkurencí v patách

Během prvních šesti měsíců letošního roku zahájilo fungování 37 poboček Pošta Partner. Současně Česká pošta představila svůj restrukturalizační plán.

gastronomie | 03.07.2019

Češi milují gastro byznys

Za posledních 9 let se počet firem v oblasti gastronomie zdvojnásobil. Stále je však oborem, ve kterém chce rozjet byznys řada Čechů. Daří se jim to i díky franšíze.

služby pro koncové zákazníky (B2C) | 01.07.2019

Zisk z praní i žehlení

Franšízová síť čistíren 5áSec nabízí šanci podnikat v tomto perspektivním oboru. Na jak vysokou investici se musí franšízant připravit?

lékárny a zdraví | 01.07.2019

Naši franšízanti musí mít skutečný zájem o obor

Je reálné, že se nám do konce roku 2023 podaří zdvojnásobit naši síť poraden, prozrazuje Marta Nosková, generální ředitelka konceptu Svět zdraví.

horké téma | 28.06.2019

Česko – místo pro úspěch

Český maloobchodní trh stálé láká nové značky. Za posledních 5 let jich přišlo 120.

bydlení a domácnost | 26.06.2019

Dveře byznysu dokořán

Rozšiřování franšízové sítě Solodoor pokračuje. Poskytovatel licence může franšízantům pomoci s financováním investice.

krása, zdraví, sport | 24.06.2019

Volba pro franšízanta

Žádné náklady spojené s pronájmem prostoru a nižší počáteční investice než při otevření klasické franšízové pobočky. To je BodyBody Home&Office.

gastronomie | 24.06.2019

Do konce roku budeme 100% franšízoví

Všechny nové pobočky otevíráme s franšízanty, je to důležité, aby už od začátku restaurace byla profitabilní pro obě dvě strany, říká Radim Foltýn, Franchising Director CZ & SK McDonald´s.

horké téma | 21.06.2019

Většina českých lídrů podniká od 90. let

Ocenění českých lídrů zná své vítěze. Do letošního finále se dostalo 89 firem s nejlepšími ekonomickými výsledky. Celkem 43 % z nich tvoří rodinné firmy.

služby pro koncové zákazníky (B2C) | 19.06.2019

Kurýři na cestě za hranice

Franšíza Ship Center chce kromě Česka vytvořit síť také v Litvě, Lotyšsku a Estonsku. Jací by měli být budoucí franšízoví partneři?

vzdělávání | 17.06.2019

Budoucnost v digitálních dovednostech

Vzdělání je investice s návratností. Své o tom vědí zakladatelé škol Coding Giants, zaměřené na kurzy programování a digitální gramotnosti pro děti a mládež. Nyní hledají franšízanty i v Česku.

gastronomie | 17.06.2019

Chceme pobočky u nás i v zahraničí

Náš franšízant může svůj byznys rozjet během dvou až tří měsíců, říká v rozhovoru Jan Kapolka, spolumajitel sítě restaurací Los Capolitos.

gastronomie | 14.06.2019

Bar bez alkoholu? Je to možné

Co to je za nápad otevřít si bar a nabízet v něm jen nealkoholické nápoje? Taková by byla typická reakce lidí z celého světa. Jeden takový funguje v Irsku.

bankovnictví a finance | 12.06.2019

Stovka na dosah

Podnikání ve finančnictví láká stále více lidí. Síť Partners marketů pozoruje zvýšený zájem o licence i díky spolupráci s Next Reality.

móda pro děti a dospělé | 10.06.2019

Podnikání v módní branži

Cílem módní značky Pierre Cardin pro letošní rok je proniknout s franšízou na český a slovenský trh. V hledáčku má města nad 100 tisíc obyvatel.

gastronomie | 10.06.2019

S Fruitisimem míříme do nových lokalit

„Profil zájemců o naše franšízové licence se mění, stále častěji se hlásí mladí lidé pod 30 let,“ prozrazuje Michal Příhoda, výkonný ředitel Fruitisimo Group.

vzdělávání | 10.06.2019

Učí, staví a vydělává

Robert Stopa investoval do franšízy Edukido několik tisíc eur. Své vložené peníze získal velmi rychle zpět a koupil si licenci na rozvoj této sítě i v dalším regionu.

zprávy z trhu | 07.06.2019

Soutěž Ocenění Českých Podnikatelek startuje

Již dvanáctý ročník představí nejlepší české podnikatelky. Odborná porota je vybere z 623 semifinalistek.

gastronomie | 05.06.2019

Franšíza zákazníkům na očích

Turisticky atraktivní lokality, akce pro děti i břehy řek plné vodáků. To jsou místa, kam se svými stánky míří nový koncept „Tak trochu jiná točená“. Zájemcům o licenci nabízí dvě možnosti spolupráce.

1
3
4
5
další  
posledni