Hadog burgers

Informace o franšízovém systému

Popis franšízového systému

Kdo jsme a co děláme:
První pobočka Hadog Burgers byla otevřena v roce 2012 v Českých Budějovicích a
začali jsme měnit zde zaběhlé standardy co se týče kvality burgerů na které se náš koncept zaměřuje.
 

Od začátku nabízíme našim zákazníkům burgery s kvalitním českým hovězím masem a pečivem z rodinné pekárny. Nebojíme se experimentovat se složením burgerů vč. omáček, které si připravujeme.
Díky této naší filozofii se první pobočka stala rychle vyhledávanou a oblíbenou, takže jsme se mohli rozšířit i do Prahy.

V čem jsme výjimeční:
Klademe obrovský důraz na kvalitu surovin a přinášíme zákazníkům stále nové variace chutí jako je např. naše domácí meruňková hořčice, nebo malinová BBQ omáčka. Neděláme kompromis v kvalitě jídla a
proto jsme dlouhodobě perfektně hodnoceni od našich zákazníků, kteří se k nám pravidelně vracejí.

Co jsme dokázali:
Na sociálních sítích dosahujeme skvělého hodnocení, jako důkaz bereme i Certifikát výjimečnosti od firmy TripAdvisor. Několikrát jsme byli zařazeni v časopisech a novinách do nejlepších burgráren.

Některé naše úspěchy pro rok 2018:

  • Nejlepší burgrárna v Praze podle Pragmoon
  • Top 10 burgráren v ČR podle restu.cz
  • Top 5 burgráren v Praze podle Nasregion
  • Top 10 burgráren v Praze podle Refresher

Jaké máme plány:
Z průzkumů a ohlasů víme, že zájem z řad zákazníků o naše rozšíření i do dalších měst je veliký. Není však v našich silách provozovat více vlastních provozoven v různých městech a zároveň zvládnout kontrolu 
dodržování kvality.

Proto nabízíme náš úspěšný koncept formou franšízového systému a tím chceme naše služby nabídnout i v dalších městech.

Vlastní provozovny

  • Praha
  • České Budějovice

Franšízové provozovny

  • Brno
Obrázek provozovny systému
Informace pro franchisanty

Podpora pro franchisanty

Podpora pro franchisanty před otevřením provozovny:

  • Pomoc při výběru nebytových prostor a pomoc při navrhování interiéru a kuchyně
  • Pomoc s výběrem dodavatelů a předání kontaktů na stávající dodavatele včetně zajištění slev a výhod
  • Kompletní zaškolení personálu, přenechání receptur a výrobních postupů
  • Předání grafických podkladů pro jídelní lístky, označení provozovny, tiskovin apod.
  • Společný marketing

Podpora pro franchisanty po otevření provozovny:

  • Zařazení pobočky do společného marketingu
  • Pravidelná správa sociálních sítí - Staráme se o kompletní komunikaci na sociálních sítích pobočky
  • Pravidelná konzultace při řešení personálu a provozních záležitostí
  • Kontrola dodržování vysokého standardu
  • Konzultace a poradenství v oblasti marketingu
  • Aktuální recepty a postupy u nových jídel

Potřebná počáteční investice

Varianta restaurace: 
500 000 - 1 500 000Kč. 
Nejlepší je využít prostory, kde již restaurace fungovala a prostory jsou zkolaudované na restaurační provoz vč. vyřešení vzduchotechniky.

  • Vstupní franchisový poplatek: 50 000 Kč
  • Měsíční poplatek ve výši 5-7% (podle lokality a velikosti provozu) z obratu provozovny
  • Franchisová smlouva min. na 5let
  • Návratnost 1-2 roky

Varianta express:
300 000 - 900 000Kč.
Může být kamenný prostor, který bude sloužit převážně k výdeji jídla s sebou, nebo se může jednat o mobilní prodejnu (stánek) k prodeji na food festivalech, hudebních festivalech, oslavách apod.

  • Vstupní franchisový poplatek: 50 000 Kč
  • Měsíční poplatek ve výši 8-10% (podle lokality a velikosti provozu) z obratu provozovny
  • Franchisová smlouva min. na 5let
  • Návratnost 5-12 měsíců
  • Možnost spolufinancování od franšízora

Základní požadavky

Základní požadavky na místo:

  • Město s min. 50 000 obyvateli
  • Centrum města, nákupní centrum, frekventované pěší zóny
  • Velikost prostor min. 100m2

Požadavky na franchisanta:

  • Znalost vybraného města, místních poměrů a prostředí
  • Zkušenosti s podnikáním, nebo praxe v hostinské činnosti
  • Pracovitost a odolnost vůči stresu
  • Schopnost motivovat a vést lidi
  • Čistý trestní rejstřík
  • Kapitál - Musí disponovat základním kapitálem pro vybudování pobočky a dostatečnou finanční rezervu na první měsíce provozu

Informace o franšízorovi

Hadoger s.r.o.

Chudenická 30, Praha 10, 102 00

+420 775 676 522

info@hadog.cz

hadog.cz

Kontaktní osoba pro zájemce o licenci

Patrik Habart

Více informací

Pokud chcete získat více informací, prosíme vyplňte kontaktní formulář. Vaše údaje budou zaslány přímo Hadog burgers.

Zpráva
Jméno a příjmení *
Město *
Telefon *
E-mail *

PŘEČTI ČLÁNKY

Nejčtenější

Informace zadané v katalogu dodávají samotné franchisové systémy. Před podpisem smlouvy o spolupráci by měl každý zájemce posoudit nabídku dané firmy. Redakce si vyhrazuje právo upravit informace o systémech udávaných v katalogu. V případě zjištění, že udávané informace nejsou pravdivé či neaktuální, prosíme, kontaktujte redakci.

PROFIT system franchise services s.r.o. - provozovatel Franchising.cz, informuje, že neshromažďuje ani nezpracovává informace zaslané prostřednictvím kontaktního formuláře. Všechny informace zadané ve formuláři jsou zasílány jako e-mail organizátorovi systému uvedenému v Katalogu franšíz. Uvedený příjemce, který obdrží odeslané informace, je použije s cílem poskytnout informace na zaslaný dotaz. Odeslání jakýchkoliv vašich osobních údajů je dobrovolné a organizátor systému, který obdrží kontaktní formulář, je subjektem odpovědným za shromažďování a zpracování případných osobních údajů.